Bent u enthousiast over obs Wheermolen?
Dan kunt u uw kind bij ons aanmelden. U kunt dit kenbaar maken door te mailen naar administratie.obswheermolen@opspoor.nl of door het contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen.
Na de aanmelding volgt altijd een intakegesprek om te bespreken of uw aanmelding definitief gemaakt kan worden.

Na de aanmelding vertellen wij u ook graag over het kennismaken met de leerkracht en het wennen van uw kind op onze school.

Wilt u uw kindje aanmelden voor peuteropvang De Speelmolen in onze school? (vroeger noemden we dit de peuterspeelzaal).
Dan kunt u dat doen via de website van Stichting Kinderopvang Purmerend.